Palvelukuvaukset

RIPSIPIDENNYKSET

Meillä Lemonissa ripsipidennyksien asennukset toteuttaa aina koulutuksen käynyt ammattilainen. Volyymiripsiä ja Klassista ripsienpidennystä on huollettava säännöllisesti ammattilaisella, suosituksemme mukainen sopiva huoltoväli on 2-4 viikkoa. Pidennykset voivat tosin kestää pitempäänkin, riippuen omien ripsiesi luonnollisesta kasvusta ja siitä miten hyvin hoidat ripsiäsi. Silmäripsen kasvukausi kestää 60-90 päivää ja ripset putoavat luonnollisesti kasvunsa päätyttyä, joten 2-4 viikon välein tarvitaan täydentäviä ripsiä korvaamaan pudonneet ripset. Ikäräjä ripsipidennyksiin 15 v.

OHJEITA RIPSIENPIDENNYSTEN KÄYTTÄJILLE

• Saavu ripsien asennukseen ja ripsihuoltoihin huolellisesti puhdistetuilla ripsillä. Vältä ripsien kastelemista juuri ennen huoltoa.
• Pese ripset päivittäin vedellä ja Beauty Wash -puhdistustuotteella.
• Painele sitten ripset pyyhkeellä kuiviksi hankaamatta niitä.
• Harjaa ripset tarvittaessa. Oikea tapa harjata ripset on yläkautta pyörittäen ripsiharjaa kevyesti tyvestä pois päin.

PUHTAAT RIPSET = KAUNIIT RIPSET 

Ihosta kertyy ripsien tyveen ja väleihin epäpuhtauksia, kuten rasvaa, talia ja meikin jäämiä. Epäpuhtaudet voivat heikentää ripsienpidennysten kestävyyttä ja altistaa tulehduksille. Ripsien ja koko kasvojen huolellinen pesu aamuin illoin onkin ensiarvoisen tärkeää. Peseminen ei heikennä oikein toteutettujen ripsienpidennysten kestävyyttä, vaan auttaa niitä kestämään kauniina kauemmin ja tekee ripsienpidennysten huoltamisesta helpompaa ja nopeampaa. Puhdistuksen jälkeen ripsienpidennykset on hyvä harjata muotoonsa tarpeen mukaan.
 

PUHDISTUSTUOTTEET KOTIIN

LashLovers Oy on kehittänyt erityisesti ripsienpidennyskäyttöön ja magneettiripsien puhdistukseen tarkoitetut laadukkaat, hajustamattomat ja Suomessa valmistetut Beauty Wash -kasvojen puhdistustuotteet, joita käyttävät jo tuhannet tyytyväiset asiakkaat. 

Beauty Wash -puhdistustuotetta on saatavilla sekä geelinä ( 100 ml. 20,-) että vaahtona ( 100 ml. 28,-). Beauty Wash puhdistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti pienimmätkin ripsien väliin jääneet epäpuhtaudet ja sekä koko kasvojen alueen meikin. Tuote soveltuu käytettäväksi normaalille ja sekaiholle. Päivittäisessä käytössä kestää noin 3-4 kk.

LASH LIFT ELI RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Lash Lift on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, helppohoitoiset, kaarevat ja pidemmältä näyttävät ripset ilman pidennyksiä tai liimoja. 

Kestotaivutus ei vaadi huoltokierrettä, sillä sen vaikutus katoaa pikkuhiljaa ripsiesi uusiutuessa ja kasvaessa, uudet ripset kasvavat hyväkuntoisina ja suorina. Taivutus kestää ripsissä ripsen elinkaaresta riippuen 6-8 viikkoa, jonka jälkeen taivutuksen voi halutessaan uusia. 

Kestotaivutuksen voi siis uusia n. 2 kuukauden välein, minimissään 4 viikon välein. Lash lift käsittely on hellävaraisempi tapa taivuttaa ripsiä verrattuna jokapäiväiseen metallitaivuttimen käyttöön. 

Käsittely alkaa ripsien tyvikohotuksella ja kestovärjäyksellä, jonka jälkeen ne käsitellään Lash Superboost -seerumilla. Lash Superboost on seerumi joka vahvistaa omia ripsiäsi sekä antaa niille lisää volyymia ja kiiltoa.  Kestovärjäys kestää ripsissä noin 3 viikkoa, joten ne voidaan uusia kestotaivutusten välissä.

KLASSINEN HIERONTA

Klassinen hieronta on hyvin vanha perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan käsin tehtyä pehmeiden kudosten erilaista liikkuvaa muokkausta – esimerkiksi painelua tai sivelyä. Hieronta tehdään joko kokovartalo- tai jonkin osa-alueen, niskan tai vaikkapa hartioiden hierontana.

Hieronnan vaikutukset ovat moninaiset. Se vilkastuttaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia ja nopeuttaa imunesteen eli lymfan kulkua. Hieronta rauhoittaa myös keskushermostoa.

HIERONNAN AVULLA VOIDAAN: 
-vähentää lihasten jännityksestä aiheutuvia kipuja ja särkyjä
•laajentaa nikamien ja nivelten liikeratoja lihasjännitystä poistamalla
•nopeuttaa vamman jälkeistä kuntoutumista
•rentouttaa koko kehoa
•ennaltaehkäistä jännitystiloja
•nopeuttaa lihasten palautumista rasituksen jälkeen

MILLOIN HIERONTAA ON VÄLTETTÄVÄ:

Joissakin tilanteissa on parempi välttää hierontaa, koska on olemassa mahdollisuus, että siitä on terveydellistä haittaa. Tällaisia riskitilanteita ovat
•Infektiot
•Laskimotukokset
•Pahanlaatuiset kasvaimet
•Spastiset halvaukset
•Hemofilia
•Ihotaudit
•Tuoreet vammat
•Iskemiset kudokset
•Suurentuneet imurauhaset

Useimmiten nämä tulee huomioida hieronnassa, mutta ne eivät välttämättä estä itse hierontaa. Esimerkiksi infektoitunutta ihoaluetta ei saa hieroa, mutta sellaista ihoaluetta, jossa ei tulehdusta ole voi kyllä hieroa. Maalaisjärki toimii tilanteessa yleensä hyvin. Epävarmoissa tilanteissa ollaan mieluummin hieromatta kuin otetaan riski.

ULTRAÄÄNIHOIDOT:

Meillä hoitola Lemoni loungessa on tarjolla ultraäänihoitoja kasvojen iholle.  Valitsemme mielellämme juuri Sinulle sopivimman hoidon. Käytössämme on lastaultraäänilaite tehokkaaseen ihonpuhdistukseen, joka toimii iontoforeesitekniikalla. Sekä lisäksi monitoimilaite, jolla käyttää 1,1 Mhz ultraääiteknologiaa. Ultraäänihoidoissa parhaisiin tuloksiin päästään sarjahoidoilla. Ultraäänihoito sopii hyvin erilaisille ihotyypeille. Ultraäänilaitteella voidaan tehdä joko kosteuttava-, puhdistava- ja/tai  kiinteyttävä kasvohoito. Se on kivuton kasvohoitomuoto, johon voidaan lisätä mekaaninen ihonpuhdistus. Tavoitteena on ihon kuolleen ja sarveistuneen pintasolukon poistaminen. Vähäinen mekaaninen ärsytys sopii herkälle ja couperosaiholle sekä vaikealle akneiholle.

Ultraääni on väliaineessa etenevää mekaanista aaltoliikettä ja ultraäänen värähtelytaajuus on ihmiskorvan kuuloalueen ulkopuolella. Tärkein osa on laitteen hoitopää (äänipää), joka lähettää kudokseen värähtelyä tietyllä taajuudella. Ultraäänen ihoa hoitavat vaikutukset perustuvat verenkierron vilkastumiseen, lämpövaikutukseen ja värähtelyn aiheuttamaan mikrohierontaan.

Ultraäänihoidot:

 • Poistaa mustapäitä ja talia kivuttomasti
 •  Aktivoi ihon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa
 • Kirkastaa ja tasoittaa ihonväriä
 • Vahvista ja kiinteyttää ihon pinta- ja tukikudoksia
 • Pehmentää ilmeryppyjä ja arpikudoksia
 • Vaalentaa maksaläiskiä
 • Aktivoi tehoaineiden imeytymistä syvempiin ihokerroksiin

KASVOHOIDOT:

Timanttinen kasvohoito:

Timanttihionta on ihoa virkistävä hoitomuoto joka auttaa korjaamaan kasvojen ihoa auringon ja ikääntymisen aiheuttamista ihomuutoksista. Timanttikuorinnassa nostetaan iho alipaineen avulla timanttipidintä vasten. Imun voimakkuus on säädettävissä ja se mahdollistaa myös erittäin hellävaraisetkin kuorinnat. Hoito on kivutonta. Jopa yhdellä hoitokerralla pystytään tasoittamaan hienoja ryppyjä sekä ei haluttuja pigmenttimuutoksia. Monesti kuitenkin vaaditaan sarjahoitoa. Timanttihionta on tehokas vähentämään hienoisia ryppyjä, ikääntymisestä johtuvia pigmenttimuutoksia sekä akne arpia. Se stimuloi ihosolujen uudistumista ja kollageenin tuotantoa. Hoito on todistetusti tehokas ja suosittu ei kirurginen kosmeettinen hoito. 

Hoito toimii kaikilla ihotyypeillä  ja sitä voidaan käyttää kasvot, kaula, decolte ja koko kehon alueilla. Hoidon päätyttyä lopputuloksen huomaa heti ja hoito antaa nuorekkaan ja kirkkaan ihon. Parhaisiin tuloksiin päästään sarjahoidoilla.

Timanttihionta:

 • Kuorii ja puhdistaa
 • Kirkastaa ja heleyttää ihonväriä
 • Poistaa mustapäitä ja talia kivuttomasti sekä hoitaa aknea
 • Uudistaa ja kiinteyttää
 • Silottaa ryppyjä
 • Korjaa pigmenttivirheitä ja arpeutumia


Hoidon jälkeen ei suositella saunaa tai hikiliikuntaa ja ihoa täytyy suojata auringolta. Rajoitteita timanttihiontahoidon antamiselle aiheuttavat erilaiset ihosairaudet, tulehdukset (aktiivisena oleva herpes, ruusufinni), ihomuutokset, akuutissa vaiheessa oleva psoriasis, paha couperosa, atooppinen- tai yliherkkä iho. Lääkityksistä esteenä; kortison, isotretinoiini (roaccutan), jopa 6 kk kuurin päätyttyä, koska iho on ohentunut.

….SIVUA PÄIVITETÄÄN PALVELUKUVAUSTEN OSALTA…